KUZHINA E FUNDIT ME Djathë Djathë (Paperback)

KUZHINA E FUNDIT ME Djathë Djathë By Anita Prenga Cover Image
$45.98
IN WAREHOUSE - Usually Ships in 3-7 Business Days

Description


Mir se vini n KUZHINA E FUNDIT ME Djath Djath , ku gjiza e thjesht shnd rrohet n nj yll kulinarie.
N faqet e k tij libri gatimi, ju do t nisni nj udh tim n p r nj bot me shije, kreativitet dhe ushqim. Gjiza nuk sht thjesht nj produkt i thjesht qum shti; sht nj p rb r's i gjithansh m q mund t'i jap jet t re vakteve tuaja. Kuzhina jon sht nj vend ku kreativiteti nuk njeh kufi. Pavar sisht n se jeni nj kuzhinier me p rvoj ose fillestar n artet e kuzhin's, do t gjeni nj gam t gjer recetash q do t k naqin shijet tuaja dhe do t ushqejn trupin tuaj. Gjiza sht nj burim i proteinave, kalciumit dhe l nd ve t tjera ushqyese thelb sore, duke e b r at nj shtes t vlefshme p r diet n tuaj t p rditshme.
Me 100 receta t mrekullueshme q mbulojn nj 's r kuzhinash dhe stilesh kulinarie, ky lib r gatimi sht krijuar p r t frym zuar udh timin tuaj t gatimit. Nga pjatat e shijshme si k rpudhat e mbushura dhe lazanjat deri te shijet e mbla si mb lsirat me djath dhe parfet , do t zbuloni potencialin e v rtet t gjiz's. Pra, le t p rveshin m ng t, t veshim p rpar se dhe t futemi n bot n e kuzhin's s gjiz's. sht koha p r t lart suar vaktet tuaja dhe p r t krijuar p rvoja t paharrueshme t ngr nies pik risht n kuzhin n tuaj.


Product Details
ISBN: 9781835837207
ISBN-10: 1835837204
Publisher: Anita Prenga
Publication Date: January 15th, 2024
Pages: 254
Language: Albanian