BucĂtĂria Ultimate de BrânzĂ de Vaci (Paperback)

BucĂtĂria Ultimate de BrânzĂ de Vaci By Paul Iancu Cover Image
$45.47
IN WAREHOUSE - Usually Ships in 3-7 Business Days

Description


Bine ați venit la "BUCĂTĂRIA ULTIMATE DE BR NZĂ DE VACI", unde umila br nză de vaci este transformată ntr-o vedetă culinară.
n paginile acestei cărți de bucate, vă veți porni ntr-o călătorie printr-o lume a aromei, creativității și nutriției. Br nza de vaci nu este doar un simplu produs lactat; este un ingredient versatil care poate da o nouă viață meselor tale. Bucătăria noastră este un loc n care creativitatea nu cunoaște limite. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un novice n artele culinare, veți găsi o gamă largă de rețete care vă vor satisface papilele gustative și vă vor hrăni corpul.
Br nza de vaci este o sursă de proteine, calciu și alți nutrienți esențiali, ceea ce o face un plus valoros pentru dieta ta zilnică. Cu 100 de rețete delicioase care acoperă o gamă largă de bucătării și stiluri culinare, această carte de bucate este concepută pentru a vă inspira călătoria culinară. De la m ncăruri sărate, cum ar fi ciupercile umplute și lasagna, p nă la delicii dulci, cum ar fi prăjiturile cu br nză și parfaiturile, veți descoperi adevăratul potențial al br nzei de vaci. Așadar, să ne suflecăm m necile, să ne mbrăcăm șorțurile și să ne ad ncim n lumea bucătăriei cu br nză de vaci.
Este timpul să vă ridicați mesele și să creați experiențe de luat masa de neuitat chiar n propria bucătărie.


Product Details
ISBN: 9781835837108
ISBN-10: 1835837107
Publisher: Paul Iancu
Publication Date: January 15th, 2024
Pages: 252
Language: Romanian